Projecten

Pagina: 1
MKB Video Challenge

MKB Video Challenge

Indiener: Videoprofs
Videoprofs organiseerde de MKB Videochallenge om bedrijven met behulp van videomarketing een online impuls te geven. De MKB Video Challenge bestaat uit vijf online workshops van 1,5 uur. Hierin leren ondernemers professionele video’s te maken om succesvol online te ondernemen. Al wat de ondernemer hiervoor nodig heeft, is zichzelf, een beetje tijd en een smartphone.
De workshopreeks startte op 8 september. 

bekijk dit project
Ondernemersacademie

Ondernemersacademie

Indiener: Ondernemersacademie Groningen
De Ondernemersacademie is een samenwerkingsproject dat MBO studenten met ondernemendheid als competentie ondersteunt bij de realisatie van hun ondernemingsplan. Iedere student wordt een op een begeleid door een coach uit het bedrijfsleven die helpt met de samenstelling van zijn of haar bedrijfsplan. De Ondernemersacademie organiseerde een verkiezing voor de best presterende student van het leerjaar 2019-2020. 

bekijk dit project
Warenhuis.Groningen.nl

Warenhuis.Groningen.nl

Eind 2019 is de pilot Warenhuis.Groningen gelanceerd. Een digitaal platform, waarbij het fysieke aanbod van lokale retoailers online zichtbaar wordt gemaakt. Hierin is samenwerking gezocht met Zupr en Dropper en mede financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Groningen, provincie Groningen en het Ondernemersfonds. Na afloop van de pilot heeft er een evaluatie plaatsgevonden en lopen er nog onderzoeken. 

 

bekijk dit project
Aankleding winkelcentrum Beijum

Aankleding winkelcentrum Beijum

Indiener: Ondernemersvereniging Beijum Om het winkelgebied in Beijum een vriendelijke, aantrekkelijke uitstraling te geven heeft de ondernemersvereniging het plan gemaakt om plantenbakken te plaatsen

bekijk dit project
Signing Winkelcentrum Lewenborg

Signing Winkelcentrum Lewenborg

Indiener: Winkelcentrum Lewenborg Winkelcentrum Lewenborg is 5 jaar geleden grondig vernieuwd. Om voor de consument aantrekkelijk te blijven en het bezoekersaantal op peil te houden is een aantal acties noodzakelijk.

bekijk dit project
Pagina: 1